BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Hoe werkt een geldige office 2016 licentie?

Als je op zoek bent naar een nieuwe licentie dan kan je hiervoor bij allerlei partijen aanschaffen. Toch is het lastig om hierbij daadwerkelijk de juist keuze te maken. Welke partij heeft de laagste prijs en waar krijg je daadwerkelijk een legitieme licentie?

Neem de tijd om onderzoek te doen

Wanneer je een product gaat aanschaffen dan wil je dit natuurlijk doen bij een legitieme partij. Al helemaal wanneer het niet gaat om fysieke producten maar om een code de verzonden moet worden. Het is vaak goed om eerst onderzoek te doen naar de verschillende aanbieders en de verschillen hiertussen. Wanneer de ene aanbieder bijvoorbeeld een erg lage prijs ten opzichte van de concurrent dan kan je jezelf afvragen of dit daadwerkelijk legitiem is. Het is daarom altijd goed om reviews en ervaringen te lezen van andere gebruikers. Wanneer je dit niet doet en je kiest voor een aanbieder die je eigenlijk al niet vertrouwd dan kan je zomaar van uit gaan dat je bestelling niet aan komt. Dit is natuurlijk erg zonde wanneer je hier geld voor neer legt en je uiteindelijk niks krijgt. Om dit te voorkomen is het altijd goed eens door de website heen te klikken en kijken of je bijvoorbeeld foutieve teksten tegen komt of dat de contact gegevens niet goed zijn ingesteld. Daarnaast is het ook altijd nog mogelijk om doormiddel van het kvk nummer te kijken of dit daadwerkelijk een legitiem bedrijf is.

Een geldige licentie

Wanneer je voor windows 10 of voor bijvoorbeeld office 2016 een licentie nodig hebt dan moet deze natuurlijk geldig zijn. Dit is van groot belang wanneer je hier ook voor betaald dat je een geldige licentie krijgt. Je verwacht dit natuurlijk en het is ook niet meer dan gek, toch zijn er genoeg mensen die proberen te profiteren van de naïviteit van mensen die een bestelling willen plaatsen.

https://softwarelicense4u.com/nl/