BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

ADTS | ICT advies

ADTS 

Als u opzoek bent naar een ICT partner bent u bij ADTS aan het juiste adres.  Het bedrijf kan u ICT advies en ICT oplossingen bieden.  Met de ICT security dienst van ADTS is uw bedrijf beschermt tegen cyberaanvallen 

 

ICT advies 

Voor het beste ICT advies moet u bij ADTS zijn. Het bedrijf kan ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen veel sneller en efficiënter verlopen. Door jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening kan ADTS u adviseren op het gebied van: het opzetten van een cloud infrastructuur, het integreren van cloud werkplekken, helpen bij applicaties en adviseren over de mogelijkheden voor het verlagen van uw ICT kosten. 

 

ICT oplossingen 

Het is belangrijk dat mensen en een ICT-omgeving zo goed mogelijk samenwerken. ADTS bouwt een goede ICT-omgeving waarbij deze samenwerking verwezenlijk kan worden.  Door middel van unified communications wordt er op een kostenefficiënte manier , communicatie met collega’s of partners mogelijk gemaakt. Voor het communiceren met partners in een ander land tot de collega om de hoek. 

 

ICT security 

Een goede ICT security is tegenwoordig van levensbelang voor een bedrijf. ADTS kan deze security bieden.  Door een goede ICT security te integreren bent u bestand tegen cyberaanvallen van  ongewenste buitenstaanders. Allereerst wordt er een next-generation Firewall opgezet. Dit zijn dynamische systemen waarmee u handmatig per apparaat kunt instellen wat er wel of niet toegelaten mag worden. 

 

 

ADTS is uw partner als het aankomt op ICT. Het bedrijf kan u ICT advies en ICT oplossingen bieden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor cyberaanvallen door de ICT security dienst van ADTS.

https://www.adts.nl/