BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Online pannen kopen


Vroeger werd er vaak gespaard voor een “uitzet”. Deze uitzet bestond uit linnengoed, servies, pannen, bestek, glazen en eventueel andere keukenspullen. Beetje bij beetje werd alles bij elkaar gespaard en op het moment van uit huis gaan lag er al een aardige voorraad klaar. Het koste heel wat tijd en energie maar dat had je er toentertijd wel voor over. Tegenwoordig gaat alles veel sneller en makkelijker. Ga je online pannen kopen, kun je heel eenvoudig en snel al je aankopen doen. In een oogopslag zie je meerdere aanbieders en kun je ook nog eens zien bij welke winkelier er speciale aanbiedingen gelden.

 

Vroeger en nu

Er is veel veranderd in het aankoop gedrag van de consument. Het verschillen tussen vroeger en nu zijn dat er onder andere veel meer keuze in pannen en aanbieders is. Vroeger werd er uitsluitend op gas gekookt maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Koken kun je tegenwoordig op een keramische-, elektrische-, inductie-, glaskeramiek-, halogeen-of op een Quicktherm plaat. Ieder plaat heeft een andere manier van “branden” en daardoor heeft iedere pan zijn eigen specifieke bodem nodig die deze hitte goed kan verwerken.  Wil je keramisch gaan koken heb je hele andere pannen nodig dan dat je op halogeen wilt gaan koken. Door al deze verschillen ben je genoodzaakt om je eerst goed te oriënteren en te informeren alvorens je tot een aankoop overgaat

 

Waar en bij wie

Hoe makkelijk en relaxed is het wel niet, dat je niet meer allerlei winkels hoeft te bezoeken om te kijken of die ene pan die jij nodig hebt wel op voorraad is en of ze eventueel ook de hele serie/lijn verkopen? Online zie je supersnel waar en bij wie je moet zijn om snel en voordelig je uitzet bij elkaar te krijgen. Je kunt 24/7 vanuit je eigen stoel winkelen. Meestal wordt alles gratis bij je bezorgd en daarnaast bespaar je ook nog eens op parkeergeld en brandstof kosten. Is je bestelling eenmaal bezorgd en het bevalt je achteraf toch niet dan kun je het vaak ook weer kosteloos retour zenden.

 

Bodems van de moderne pannen

Vroeger kon je nog eenvoudig met een afwasborstel of schuursponsje met wat jif (schuurmiddel) de etensresten verwijderen maar dat is met de hedendaagse pannen zeker niet aan te raden. De bodems van de moderne pannen zijn vaak niet bestemd tegen de wat agressieve afwasmethodes. Zo mogen ook niet alle pannen in de vaatwasser, lees daarom goed van te voren hoe je pan het beste te onderhouden. Door de juiste methode te gebruiken zul je veel langer plezier van je aankoop hebben en hoef je ook veel minder snel weer nieuwe pannen te aan te schaffen. Dit is ook nog eens veel beter voor het milieu én voor jou   portemonnee ?