BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Zoek jij computerreparatie in Gouda?

Er is iets mis met je computer en als je hem veel gebruikt is dat gelijk een groot drama. Je kunt hem uiteraard terug naar de winkel brengen, maar veel winkels voeren geen reparatiewerkzaamheden uit. In de praktijk komt het erop neer dat ze hem terug kunnen sturen naar de leverancier of ze proberen je een nieuwe te verkopen. Dat is soms best zonde, want vaak is de computer nog wel te repareren tegen een prijs die de moeite waard is.

Googelen

Uiteraard is Google je grote vriend voor alles wat je zoekt. Zoektermen zoals “computerreparaties Gouda” of “laptopreparaties Gouda” leveren een berg aan informatie op. Bovenin de resultaten zie je eerst de Google adwords resultaten. Dat zijn de advertenties. Je bent misschien geneigd deze over te slaan maar toch is het de moeite waard te kijken. Als een bedrijf adverteert betekent dat namelijk ook dat ze de service aanbieden waar jij naar op zoek bent.

 

Onder de adwords resultaten staat de kaart van Gouda en de locaties van bedrijven die aan jouw zoekterm voldoen. Handig om te kijken wie er in de buurt is. De recensies, weergegeven met oranje sterren, geven een aardig beeld van hoe mensen het bedrijf beoordelen. Onder de adwords resultaten staan de gewone Google resultaten.

Computerbedrijven in Gouda

Hieronder een klein overzicht van bedrijven uit Gouda en omstreken die computerreparatie aanbieden. Hoewel er nog meer bedrijven zijn geeft dit lijstje een aantal van de bekendere bedrijven weer.

 

PC Refresh

Op een half uurtje rijden van Gouda, op de Stephensonstraat in Den Haag, zit PCRefresh.com, gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablets en telefoons. Volgens de recensies is de service er goed en snel. Ze leveren ook een reparatieservice aan huis, en een haal- en brengservice in Gouda en omstreken.

De Groene Computershop

De Groene Computershop is het grootste computerbedrijf van Gouda en is gelegen aan de Nieuwehaven. Ze verkopen nieuwe en tweedehands laptops en bieden computerhulp, zowel in de winkel als op afstand. Als je de computer door hen wil laten repareren kan je langskomen, een afspraak is niet nodig. Ze repareren de computer ter plaatse en binnen enkele dagen. Daarnaast komen ze ook bij u langs als u bijvoorbeeld problemen heeft met installatie van een netwerk, of een nieuw netwerk wil installeren.

VNG Systems

VNG Systems zit op de Bosweg. Het is een grote elektronicazaak waar ook reparaties uitgevoerd kunnen worden. Zij zijn hier echter niet in gespecialiseerd maar zijn meer gericht op verkoop. Voor 20 euro doen ze een diagnostisch onderzoek en daarna wordt de reparatie 19 euro per uur. Ze repareren Pc’s, laptops en tablets.

PC-United

Dit is een klein bedrijf gelegen aan het Raam. Diensten die ze leveren zijn het repareren van alle merken computers, verwijderen van virussen, gegevensherstel, installatie en probleemoplossing.

Waar moet je op letten als je je computer laat repareren?

Google recensies geven vaak al een goed beeld van een bedrijf. Niet alleen het aantal sterren, maar ook wat mensen schrijven is van belang. Dit werkt vooral als het bedrijf voldoende recensies heeft, als er namelijk minder dan vijf zijn weet je eigenlijk nog steeds niet veel.

Naast de Google recensies is er het ICT Waarborg certificaat, dat aangeeft dat het bedrijf aan bepaalde standaarden voldoet. Daarnaast geeft het SBB leerbedrijf erkenning dat het stageplekken mag aanbieden aan studenten.

 

Deze tips helpen je hopelijk een beetje op weg als je je computer wil laten repareren in Gouda. Veel succes met zoeken!

 

 

http://www.pcrefresh.com