BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Volgers kopen anno 2016

Volgers kopen is anno 2016 de normaalste zaak van de dag. Niet alleen particulieren kopen volgers maar ook bedrijven see this page. Social media was in het beginnen voornamelijk gericht op de particulieren maar al snel zag het bedrijfsleven ook hier de voordelen van in. Bedrijven zetten verschillende social media kanalen in om hun business te versterken. Momenteel staan Facebook en Instagram aan kop als het om social media kanalen gaat. Twitter en Youtube volgers een stuk later. Pinterest wordt meer privé ingezet als zakelijk.

Bedrijf sterker maken

Bedrijven zetten steeds vaker social media in. Hierdoor hebben ze een groter bereik en halen daarmee meer nieuwe klanten binnen. Wanneer je pas gestart bent dan merk je dat er nog weinig leven in je social media profiel zit, ondanks de energie die je er in hebt gestopt met betrekking tot het posten van berichten. Om mensen te bereiken heb je volgers nodig. Volgers komen niet altijd vanzelf aanwaaien.

Hoe kom je aan volgers

Meer mensen bereiken betekent meer volgers. Je kunt heel gemakkelijk volgers kopen om zo je profiel te versterken. Je profiel ziet er een stuk echter, overtuigender en aantrekkelijker uit waardoor meer mensen geïnteresseerd raken. Het resultaat is dat je door het kopen van volgers meer nieuwe volgers gaat aantrekken en je berichten meer mensen gaan bereiken. Het resultaat is meer klanten in je winkel of shop.

Wat kosten volgers

De prijs van volgers weegt bij lange na niet op tegen de voordelen die je eruit gaat halen. Zie het als een marketing strategie met een grote impact. Volgers kopen kan al vanaf 10,- euro. De marketing kosten zijn dus echt minimaal. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt en zodra je ziet wat het effect hiervan is kun je verder gaan investeren. Voor alle kanalen kun je tegenwoordig volgers kopen. Je kunt dus voor Instagram volgers kopen maar ook Likes voor Facebook. Bij het ene kanaal noemt met het volgers en het andere kanaal Likes. Als je hier al een beetje in thuis bent dan ben je al over de helft.