BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Webshop maken

<img src="https://www.shoptrader.nl/wp-content/uploads/2016/03/shoptrader_logo view website.png” width=”246″ height=”46″ title=”Webshop maken” />

Een eigen winkel starten als bijverdienste of als primaire bron van inkomen is een droom voor velen. Met een webshop maken kan deze droom werkelijkheid worden. Je kunt zonder hoge investeringen snel een webshop maken en als ondernemer aan de slag gaan. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je de juiste software moet kiezen. Shoptrader is de meest gebruiksvriendelijke optie voor een webshop maken met alle functionaliteit die je nodig hebt voor een professionele webwinkel. En ja, ook jij kunt vandaag nog een webshop maken!

 

Hoe kun je zelf een webshop maken?

Het platform van Shoptrader is een Content Management Systeem ofwel CMS dat speciaal gericht is op winkeliers. Ondernemers met een winkel die online hun producten willen aanbieden, maar ook zelfstandige ondernemers die alleen via internet producten willen verkopen. Een webshop maken hoeft geen ingewikkeld proces te zijn met hoge kosten en veel technische kennis, dankzij het Shoptrader CMS kun je een webshop maken zoals je met Lego een huisje bouwt. Een kind kan de was doen!

 

Wat je moet weten voor je begint met een webwinkel

Er zijn veel mensen gestart met een webshop maken, en er zijn ook veel mensen weer gestopt. Er zijn een aantal zaken waar je heel goed rekening mee moet houden. Als eerste moet je een aantrekkelijke webshop maken, met de standaard templates van Shoptrader is dat een kwestie van een druk op de knop. Daarna moet je producten toevoegen, zorg altijd voor duidelijke foto’s en goede beschrijvingen. In het systeem kun je eenvoudig producten toevoegen en verwijderen. Betalingen op een veilige wijze afhandelen is essentieel, in Shoptrader kun je direct gebruik maken van alle bekende betaalopties. Snel en veilig dus! Als laatste moet je de producten snel laten bezorgen.

 

Vandaag nog een webshop maken

Je kunt vandaag nog beginnen met je eigen webshop, je weet vast al wat je wilt verkopen. Je kunt het platform van Shoptrader 15 dagen gratis proberen, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Je zult zien hoe snel een webshop maken gaat, voor je het weet heb je die eerste klant te pakken! Ben jij klaar om als verkoper aan de slag te gaan? Start direct met je eigen webshop maken!

http://www.ffmakkelijk.nl/computer/webwinkel-software/