BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Deze geweldige boekenscanner heeft ons echt gered

Wij waren dringend op zoek naar een boekenscanner voor ons kleine bedrijfje in Utrecht. Onze oude boekenscanner heeft het altijd heel goed gedaan, echt niet om op aan te merken. Totdat de machine besloot het niet meer te doen en bepaalde boeken bijna te beschadigen. Daarom werd het tijd om onze oude vriend te vervangen voor een gloednieuwe boekenscanner. Maar we wisten niet wat we moesten nemen voor soort, dus zochten we meer informatie over verschillende soorten boekenscanners.

Zo snel mogelijke een boekenscanner zoeken

Na een hele zoektocht van informatie over boekenscanners hebben we gevonden wat we zochten. Nu konden we eindelijk kijken welk soort en merk het beste paste bij ons in het bedrijf. Al snel kwamen we erachter welke dat was en gingen zoeken naar verschillende bedrijven in de omgeving die ons konden helpen. We hebben veel connecties met bedrijven, dus we zijn ze allemaal langs gegaan. Helaas kon geen van de bedrijven ons helpen met het probleem oplossen. Toen zijn we maar het internet opgedoken om te kijken of daar aanbieders zijn die de scanner voor een goede prijs verkochten. De eerste paar bedrijven verkochten deze scanner voor een belachelijk hoge prijs. Daarna werden de prijzen steeds lager, maar niet goed genoeg om ons te overtuigen. Uiteindelijk kwamen we bij de website en webshop van Repromat terecht.

Repromat was onze redder in nood!

Nadat we Repromat tegen kwamen, werden onze gezichten alleen maar vrolijker. Ze hadden een breed en diep assortiment vol met verschillende soorten machines die wij ook in ons bedrijf konden gebruiken. Maar we hadden een doel voor ogen en daar moesten we ons aan houden. Het type scanner dat we wilden hadden ze op voorraad voor een goede prijs. Na het bestellen, kwamen de medewerkers van Repromat deze brengen en installeren bij ons op kantoor. We hebben totaal geen last van hun gehad en ze waren erg vriendelijk. De machine zelf doet het uitstekend! Zonder Repromat hadden wij nu niet een prachtige boekenscanner op kantoor.

Meer weten over Repromat en zijn assortiment? Bekijk dan de gehele website/webshop op www.repromat.nl. Zij helpen u graag verder!