BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Computermonteur in Zwaag vinden? Wij geven je tips!

Zoek je een goede computermonteur in Zwaag? Je kunt bij een computerprobleem natuurlijk je handige neefje of handige oom inschakelen, maar als je de reparatie van je computer liever overlaat aan een professional, kun je beter even verder kijken. In dit artikel geven we je daarom een aantal tips, zodat je wet waar je op moet letten.

Maak gebruik van Google

Je zoektocht naar een computermonteur begint natuurlijk met Google. Kruip achter een nog wél werkende computer en voer in de zoekbalk van Google.nl maar eens de veelgebruikte zoektermen “Computer reparatie Zwaag” of “Laptop reparatie Zwaag” in en druk daarna op ‘Enter’. Wat je na een paar seconden op je scherm gepresenteerd krijgt, is een overzicht van professionele en minder professionele computerreparatiebedrijven in en om Zwaag.

De verschillende zoekresultaten zijn te verdelen in 3 categorieën:

  1. Adwords-resultaten: deze zie je helemaal bovenaan staan;
  2. Google Maps-resultaten: deze zie je onder de Adwords-resultaten staan;
  3. Reguliere zoekresultaten: deze zie je onder de Google Maps-resultaten staan.

De Adwords-resultaten in Google worden steeds belangrijker. Je vindt er bedrijven die bereid zijn te betalen voor een vermelding in die categorie. Dit betekent niet meteen dat deze resultaten niet waardevol zijn, want de bedrijven betalen voor elke keer dat een (potentiële) klant op hun link klinkt. Zoiets heeft alleen zin als ze de service aanbieden waarnaar jij op zoek bent: computerreparatie.

De Google Maps-resultaten zie je in de vorm van een kaartje van Zwaag. Klik op het kaartje en het wordt vergroot. De verschillende rode stippen op het kaartje geven precies aan waar je terecht kunt met je defecte computer. Meer informatie over elk afzonderlijk bedrijf krijg je door simpelweg op een stip te klikken.

De namen van de bedrijven staan onder het kaartje nog eens weergegeven, met een link naar de bedrijfswebsite en een routebeschrijving.

Onder deze namen vind je tenslotte de reguliere zoekresultaten. Deze nemen tegenwoordig een minder prominente plek in Google in dan voorheen, maar zijn wel gerangschikt op relevantie en populariteit van de website.

Raadpleeg de recensies

Soms zie je bij de namen van de bedrijven in Google Maps ook nog een beoordeling in de vorm van oranje of gele sterren staan. Dit zijn de zogeheten Google Recensies die anderen over het bedrijf hebben geplaatst. De sterren verschijnen onder de naam als Google vindt dat er voldoende recensies zijn geschreven. Hoewel de recensies niet door Google worden gefilterd, is de waarde ervan niet altijd even groot. Medewerkers of vrienden van medewerkers van het bedrijf kunnen namelijk extreem positieve stukjes over het bedrijf schrijven. En andersom kan iedereen die het bedrijf kwaad wil doen ook vrijwel ongestraft iets negatiefs over het bedrijf schrijven. Meestal merk je het verschil wel als je door de recensies heen leest.

Goede computermonteurs in en om Zwaag

Om de zoektocht naar de juiste computermonteur wat makkelijker te maken, vind je hieronder een aantal gerenommeerde computer- en laptop reparateurs die in Zwaag en omgeving gevestigd zijn. Natuurlijk zijn er veel meer te vinden, maar dit zijn een paar bedrijven met een goede reputatie.

PC Refresh

Bij PC Refresh wordt met een toegewijd team van een tiental mensen dagelijks vele reparaties verricht aan pc’s, laptops, Macs en mobiele telefoons. Aan de recensies te zien is er een grote groep particulieren en bedrijven erg te spreken over de dienstverlening van dit bedrijf. Je hoeft niet helemaal naar de werkplaats in Den Haag te komen, maar kunt ook bij de service shop voor PC reparatie in amsterdam langskomen.

Help mijn Mac

Help mijn Mac is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple producten. Het bedrijf levert verschillende diensten voor Apple product aan klanten door heel Nederland. Daarnaast onderscheiden zij zich door een snelle en professionele service te bieden. Waar Apple gecertificeerde bedrijven al snel stoppen, gaan zij verder!

We hopen dat je een stapje verder bent gekomen met de tips in dit artikel. Veel succes bij het vinden van de juiste computermonteur!

https://www.pcrefresh.com/contact/computerreparatie-amsterdam