BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Je weer lekker voelen in je eigen vel

Voor veel mensen is het belangrijk om er goed uit te zien. Voor de meeste mensen geldt dat wanneer je er goed uitziet, je je ook beter voelt. Een aanleiding zoals het aanbreken van de zomer, is voor veel mensen dan ook weer reden om actiever bezig te zijn met hun uiterlijk. Voor veel mensen betekent dat bijvoorbeeld afvallen, eventueel met behulp van een afslankpakket maar voor anderen betekent dat iets doen aan hun gezicht.

Botox is dan natuurlijk een mogelijkheid, maar is voor veel mensen een afknapper omdat het ook de spieren in het gezicht voor een deel verlamt. Hiermee verlies je niet per se functie in het gezicht, maar het maakt wel dat je een beetje minder uitdrukking hebt op je gezicht. Een fillers behandeling is dan wellicht een betere optie.

Zoals het woord al doet vermoeden, zijn fillers eigenlijk een soort opvulmiddelen voor de huid. Deze opvulmiddelen komen ook van nature voor in onze huid, maar nemen naarmate we ouder worden in hoeveelheid af en worden dan ook minder aangemaakt. Dit proces treedt bij veel mensen al vanaf ongeveer het 35e levensjaar op, wanneer de aanmaak van lichaamseigen collageen en hyaluronzuur begint te stokken. De eerder besproken fillers zijn eigenlijk niet meer dan de kunstmatige variant van deze stoffen. Hierdoor leveren fillers ook maar zelden een allergische reactie op, mits zij natuurlijk op hygiënische wijze worden ingebracht.

Fillers kunnen voor verschillende doelen worden gebruikt. Zo kunnen ze worden gebruikt om rimpels op te vullen, en dan vooral de rimpels die niet kunnen worden behandeld met botox zoals de rimpels lang de mond. Ook de mond zelf, als in de lippen, kunnen goed worden opgevuld met fillers.

Het effect van fillers is niet permanent maar kan eventueel na een half worden herhaald voor optimaal resultaat. Je kunt ook stoppen met de behandelingen.

http://www.clinic63.nl