BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Een borstvergroting

Een borstvergroting is een ingreep die de laatste paar jaren aan populariteit heeft gewonnen. De ingreep zelf bestaat natuurlijk al langer, maar de laatste paar jaren is de methode van het implanteren van de implantaten erg verbeterd en zijn er ook meer keuze en betere alternatieven gekomen voor de implantaten zelf.

Waar je vroeger alleen kon kiezen voor ronde siliconen implantaten, zo is er tegenwoordig een stuk meer keuze. Implantaten zijn er nu in verschillende vormen zodat er altijd een juiste vorm implantaat beschikbaar is voor iedere vrouw.

Er zijn een aantal die meegenomen kunnen worden wanneer je een borstvergroting overweegt. Zo is een aanbieding borstvergroting misschien een aantrekkelijk idee, omdat wij Nederlanders ten slotte toch zo graag wat geld willen besparen. Je moet je echter ook bedenken dat een dergelijk ingreep gewoon een bepaalde basisprijs heeft. Deze basisprijs zit in de ingreep zelf, de kosten voor de arts en ook de kosten van de implantaten zelf. Wanneer je aanbiedingen borstvergroting ziet die ver onder die zogenaamde basisprijs zitten, zou je je kunnen afvragen of dit wel betrouwbaar is en of er niet beknibbeld is op bepaalde kosten en elemenenten van de ingreep om de operatie voor deze prijs aan te kunnen bieden.

Op dit moment zijn er ook nog geen regels over wie een cosmetische ingreep eigenlijk mag uitvoeren. Dat moet uiteraard wel een arts zijn, maar het mag wel elke soort arts zijn. Een uroloog zou bijvoorbeeld ook een cosmetische ingreep of operatie mogen uitvoeren, maar heeft hiervoor natuurlijk niet de benodigde vaardigheden om deze helemaal goed uit te voeren. Zorg er dus voor dat je je van te voren goed inleest en dat je bekend bent met de arts die de operatie zal gaan uitvoeren. Ervaringen van anderen zijn bijvoorbeeld in die zin ook altijd een goede graadmeter.

http://www.faceland.nl