BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Ik heb een ICT bedrijf in Ede nodig

Heb je een ICT bedrijf in Ede nodig? Steeds meer bedrijven investeren in een ICT bedrijf achter het eigen bedrijf voor problemen rondom de ICT. Dit wordt steeds meer gewaardeerd, omdat we met z’n alle steeds afhankelijker zijn van de ICT. Daarom bestaan er een groot aantal bedrijven die zich hierin specialiseren om zo de bedrijven een handje te helpen. Ideaal voor iedereen die dit nodig heeft. Vandaag kijken we naar een bedrijf die dit ook doet in de plaats Ede. Ze zitten in Ede, maar omdat het ICT is hoef je niet per se zelf in Ede te zitten.

ICT bedrijf in Ede, where to start?

Waar moet je beginnen en waarvoor gebruik je het specifiek. In dit specifieke geval kijken we naar het bedrijf Xantion in Ede. Dit is zo’n bedrijf wat ICT erg belangrijk vindt en zich hiervoor in zet. Ze zeggen eigenlijk: ICT moet uit de kraan komen. Het moet zo gebruikelijk zijn en normaal, dat we het overal voor kunnen gebruiken zonder problemen. Alsof het een eerste levensbehoefte is. Als je Xantion inschakelt worden zij eigenlijk beheerders van het netwerk. Hier vallen servers en netwerken ook onder. Ook hebben ze een helpdesk die altijd klaar staan voor de problemen die je misschien tegen zult komen. Dit kan vervelend en ingewikkeld zijn, maar Xantion staat altijd voor je klaar. De helpdesk zal niet vervelend en ingewikkeld zijn, deze is juist enorm makkelijk. Soms gaat er wel eens iets kapot en moet er iets vervangen worden. Een investering als deze hoef je niet zelf te betalen, deze betalen zij voor je. Dit valt namelijk ook onder de prijs van het beheer van de ICT van een bedrijf. Het is dus een mooi bedrijf met veel facetten.

Xantion, waarom zij?

Niet elk bedrijf betaalt een nieuwe investering, maar Xantion doet dit bijvoorbeeld wel. Ook hebben zij veel ervaring met dergelijke zaken. Ze gaan al langer mee en weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze ook niet eens zo duur. De prijzen kun je online vinden op de site. De regio Ede is vrij centraal dus als je in het onwaarschijnlijke geval toch fysiek erheen moet, is het dichtbij. Eigenlijk zijn er ontzettend veel redenen om Xantion als bedrijf te kiezen.