BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Eten bestellen en thuisleveren

Eten online bestellen en laten thuis leveren zit nu ook bij ons fors in de lift. Niet zo verwonderlijk. We hebben steeds minder tijd (en zin) om ons daarmee bezig te houden. En het online bestellen en thuis leveren onderging de laatste jaren een opmerkelijke evolutie. De tijd dat we alleen hamburgers, pizza’s en ander fastfood online konden bestellen en laten thuis leveren is gelukkig al een tijdje achter de rug. Steeds meer horecazaken spelen op deze trend in. En nu kan men zelfs online boodschappen bestellen. Daarbij hebben we zelfs de keuze om ze later af te halen wanneer het ons het best past of ze netjes thuis te laten afleveren. Zoals bij warenhuisketen Delhaize bijvoorbeeld. 

Aangename afwisseling 

Eten laten thuisbezorgen is voor velen een aangename verrassing. Op die manier kunnen we na een drukke werkdag of gewoon tijdens het weekend aanschuiven aan tafel en alleen maar genieten van je favoriete gerechten die speciaal voor jou bereid zijn. 

Lang niet altijd junkfood 

En daar waar we lange tijd alleen meer junkfood online konden bestellen, liggen die tijden gelukkig al lang achter ons. Op korte tijd zijn de mogelijkheden eindeloos geworden. Je kunt nu ook alle mogelijke gerechten van je favoriete restaurants aan huis laten bezorgen. Fastfood is nu niet het meest gezonde dat je kunt eten. Het barst van verzadigde vetten en toegevoegde suikers. Gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen en voedingsvezels zijn ver te zoeken. En dan hadden we het nog niet over het zoutgehalte waarmee zo kwistig wordt omgegaan. Maaltijden bereid met verse groenten en andere verse ingrediënten zijn uitstekend voor onze gezondheid en zeker voor ons lichaamsgewicht. Deze trend om maaltijden aan huis te leveren heeft dus alleen maar voordelen. En nu steeds meer wereldkeukens op deze trend springen, ontdek we de wereldkeuzen zonder dat we er het huis voor uit moeten. 

Ook supermarkten ontdekken deze trend 

Steeds meer supermarkten springen op deze kar. Je boodschappen online bestellen en aan huis laten afleveren genieten steeds meer belangstelling. Deze gemakkelijke manier van boodschappen doen is niet alleen aantrekkelijk voor uit huis werkende koppels, maar ook voor ouderen die minder mobiel zijn. Er bestaat dus zeker een nieuwe markt voor deze manier van boodschappen doen. Vraag dat maar eens aan Delhaize die die recent deze trend invoerde. Steeds meer klanten maken er gebruik van en ook voor hen zijn wekelijks alle leuze aanbiedingen beschikbaar. Je moet alleen maar iedere week de Delhaize folder in de gaten houden om ervan te kunnen genieten.

https://www.folderbode.be/nl