BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Een virtual assistant neemt vele zaken uit handen!

Een virtual assistant is net wat u nodig heeft! Met al uw drukke werkzaamheden bent u een echte bezige bij en komt u niet meer aan het eigenlijke werk toe, omdat u met een steeds grotere regelmaat uw mail moet checken, agenda bijwerken, website vernieuwen, facturen verzenden en noem allemaal maar op! Daarom zijn wij er van Sam Assistant om u te ondersteunen waar nodig en u geen stress meer heeft. Onze assistenten zijn vakkundig en hebben een de kneepjes in het vak om ervoor te zorgen dat u zich niet bezig hoeft te houden met administratieve zaken, maar alleen de dingen hoeft te doen die u echt leuk vindt!

Een virtual assistant, een echte duizendpoot!

Een virtual assistant is een echte duizendpoot. Zij zijn belegd in vele dingen. Hierbij kunt u denken aan administratieve dingen, zoals het bekijken en verwerken van mails, het opstellen van nieuwsbrieven, inplannen van een agenda, verzenden van facturen en het voorbereiden van powerpoint presentaties. Daarnaast hebben wij ook kennis van het promoten van uw bedrijf op social media door advertenties te plaatsen en plaatsen van berichten. Bedrijven hebben vaak ook nog een website. Een virtual assistant houdt deze ook bij door het schrijven van blogs en het continu updaten met nieuwe informatie. En wat ook nog een leuk feitje is, is dat het best meevalt hoe duur deze assistenten zijn. Wat zij in een uur kunnen, daar doet u misschien wel twee uur over. Zij verzetten twee keer zoveel werk. Door hun kennis van zaken weten zij precies hoe ze in een bepaalde situatie moet handelen, terwijl u misschien nog wel met de haren in het hoofd zit en niet goed weet wat u met de situatie aan moet.

Geen stress meer!

Een virtual assistant is dus absoluut aan te raden. Zij nemen veel werk uit handen, waardoor u zich kunt richten op zaken die u leuk vindt. Hierdoor hoeft u niet meer met tegenzin naar uw werk met het idee dat u eerst nog honderden mails moet checken en facturen moet versturen, maar dat u meteen aan de slag kunt met waar u goed in bent!