BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Is uw website verouderd?

Een verouderde website is een slecht visitekaartje voor uw bezoekers. Als de bezoeker merkt dat zij te maken hebben met een oude website zullen zij de website bestempelen als onbetrouwbaar en daarom ook snel weg zijn. Een moderne website is tegenwoordig gelukkig helemaal niet meer duur om te laten maken. Op de website van Webdesign specialist Amsterdam kunt u al een website laten bouwen vanaf 500 euro. De specialisten van Webdesign specialist Amsterdam maken uw website in orde op het gebied van vindbaarheid, functionaliteit en conversie-optimalisatie. Wilt u weten of uw website verouderd is? in dit artikel vind u een aantal aspecten waaraan u dit kunt herkennen.

Tekst

Een grote lap tekst zonder alinea’s is enorm lastig te lezen voor de bezoeker. Anno 2019 maken websites vaak gebruik van grote koppen en tussenkoppen zodat de tekst een stuk beter leesbaar blijft. Het managen van de content van uw website kan een behoorlijke klus zijn als u niet weet hoe u dit goed inricht. Goede content zal er namelijk voor zorgen dat uw website ook beter wordt beoordeeld door Google. Wilt u de content op uw website laten optimaliseren? Webdesigners vanWebdesign Specialist Amsterdam zorgen ervoor dat de content op uw website overzichtelijk wordt weergegeven en voldoen aan de eisen van Google.

Afbeeldingen

Grote afbeeldingen als achtergrond doen uw website al snel ouderwets ogen. Ze zorgen daarnaast ook nog eens voor een slechtere leesbaarheid van uw content. De content op uw website is essentieel voor de vindbaarheid van de website en het is daarom ook belangrijk dat deze content goed leesbaar is. Heeft u last van een slome website? Dit komt hoogstwaarschijnlijk ook door het gebruik van veel afbeeldingen. Laat uw website beoordelen door de specialisten van Webdesign specialist Amsterdam om te kijken of dit ook voor uw website geldt.

Webdesign uitbesteden

Heeft u het idee dat uw website verouderd is maar heeft u geen tijd om deze up-to-date te maken? Schakel dan de hulp is van de webdesigners van Webdesign Specialist Amsterdam. Op de website van Webdesign Specialist Amsterdam kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.