BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Verschillende versies van Windows proberen

Veel mensen maken gebruik van Windows 10, niet meer dan gek aangezien dit de laatste versie is. Wanneer het gaat om windows komt er om de zoveel jaar een nieuwe variant uit. Hierbij zijn nieuwe ontwikkelingen en andere gebruiksmogelijkheden dan bij de versies ervoor.

Bepalen welke versie bij jou past

Als je niet anders gewend bent dan windows 10 is niet gek dat je huiverig bent om andere varianten te gebruiken. Je gaat er immer van uit dat dit de beste versie is, aangezien dit de laatste versie is. Toch zijn er veel mensen die toch de voorkeur geven aan de versie hiervoor, windows 7. Ook deze versie is nog up to date en kan nog steeds gebruikt worden. Hier zitten natuurlijk andere functies in dan de windows 10, het kan goed zijn dat jij het gebruik en de beschikbare functies van windows 7 veel prettiger vindt werken. Het is dan ook goed om te proberen en te kijken welke versie van windows nu daadwerkelijk prettig werkt voor jou en of deze functies nu echt zoveel verschillen of dat het echt kleinigheidjes zijn.

Hoe kan je versies uit proberen?

Wanneer je van plan bent om te proberen welke variant of versie het beste voor jou werkt dan kan je, jezelf afvragen hoe je dit het beste uit kunt proberen. Wanneer ja alle mogelijkheden goed wilt onderzoeken dan kan je dit vaak niet in een aantal uur doen. Het kost vaak tijd om gewend te raken aan een versie en daarnaast kan je alle functies niet rustig nagaan wanneer je dit gehaast moet doen. Het lenen van een laptop of computer om een andere versie uit te proberen is dus goed mogelijk, het moet echter wel voor een langere tijd zijn, anders heb je nooit de mogelijkheid alles goed te onderzoek. Mocht je er nu al zeker van zijn dat je bijvoorbeeld wilt overstappen van windows 7 naar windows 10, dan kan je hiervoor een windows 10 licentie aanschaffen. Hiermee kan je gemakkelijk over stappen zonder dat je al te veel gedoe hebt. Het is zo geregeld, dus mocht je twijfelen, wacht niet langer.

https://softwarelicense4u.com/nl/