BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Repromat is een top bedrijf!

Repromat is een bedrijf die echt naar zijn klanten luistert. Wij gaan met ons bedrijf verhuizen en wilden allemaal nieuwe apparatuur aanschaffen voor een goede prijs. Alleen elk bedrijf waar we mee in contact zijn gekomen, haakte ons af of was erg onvriendelijk tegen ons. Daarom wilden we op zoek gaan naar een bedrijf die ons goed advies kon geven maar ook naar ons luistert.

Waren alle bedrijven maar net als Repromat

Het zoeken naar een goed bedrijf, zoals Repromat, was nog een moeilijke klus. Eerst hadden we in onze omgeving gekeken of daar bedrijven waren die ons konden helpen in bepaalde keuzes maken voor apparatuur. Want als grafisch bedrijf, moeten onze producten wel hoge kwaliteit zijn en snel worden gedrukt. Het eerste bedrijf waar we naartoe gingen was in bedrijf in de buurt waar we vaker zaken mee hadden gedaan. Helaas was het bedrijf overgenomen door iemand anders en was de service drastisch naar beneden gegaan. Daarom besloten we om op het internet verder te kijken. Daar kwamen we snel in contact met Repromat. Ze vroegen waar we naar zochten als bedrijf en hoe zij ons konden helpen. We legde de situatie uit en maakte een afspraak om de details te bespreken en om in de showroom te komen kijken.

Geweldige service

Op de dag van de afspraak kregen we eerst een kleine rondleiding door de showroom, die indrukwekkend was, en daarna zaten we in het kantoor. We besproken van alles en nog wat en samen kwamen we op verschillende producten uit die het beste waren voor ons bedrijf. Nadat we een akkoord hadden getekend zouden we de spullen over een paar dagen ontvangen in ons nieuwe kantoor. De medewerkers kwamen op tijd aan en hebben netjes alles naar binnen gebracht en geïnstalleerd. Daarna kregen we nog een kleine instructie over de machines. Het was echt top service en wij doen zeker vaker zaken met Repromat!

Contact

Bent u benieuwd wat voor advies Repromat u kan geven? Of wilt u de showroom van hen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Waar deze staat, vindt u op de website van Repromat via www.repromat.nl.