BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Wat betaal ik voor mijn loodgieter?

 

Hierin het vervolg op onze vorige blog over de kosten voor een loodgieter. In onze vorige blog zijn we in gegaan op de urgentie van de klus en de voorrijkosten die worden gerekend bij het inschakelen van uw loodgieter. In deze blog leest u welke factoren er nog meer meespelen bij het berekenen van de prijs van uw loodgieter.

Andere factoren

De uiteindelijke prijs die u betaalt aan de loodgieter hangt ook nog van andere factoren af. Deze factoren verschillen sterk per loodgieter. Vergelijk daarom – wanneer u de tijd heeft – verschillende loodgieters en vraag een offerte aan voordat u in zee gaat met uw loodgieter.

Apparatuur

De apparatuur die gebruik wordt tijdens het verhelpen van uw problemen kan sterk verschillen per loodgieter. Sommige loodgieters beschikken over professionele apparatuur om bijvoorbeeld een lekkage snel te kunnen vinden en andere niet. Door de professionele apparatuur kunnen innovatieve loodgieters uw lekkage wel sneller vinden, maar de aanschaf van deze middelen is erg duur en daarom worden deze nog wel eens meegenomen in de berekening van de kosten.

Ervaring

Ook ervaring speelt mee bij het berekenen van de prijs van uw loodgieter. Loodgietersbedrijven die al langer actief zijn in uw buurt, kunnen vaak (iets) hogere kosten berekenen dan nieuwe loodgietersbedrijven. Het kan daarom zo zijn dat u goedkoper uit bent bij een nieuw loodgietersbedrijf bij u om de hoek, maar u loopt ook wel meer risico dat hij niet dezelfde kennis heeft als een gerenommeerd loodgieter.

Wanneer u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf die niet te duur is en professioneel te werk gaat, dan bent u bij SAM loodgieter Leiden aan het juiste adres. Onze loodgieters weten u vakkundig te helpen en zijn zéér scherp geprijsd t.o.v. andere loodgietersbedrijven.