BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Arbeidsdeskundig onderzoek aangevraagd bij Adxpert

Heeft u weleens over nagedacht om een arbeidsdeskundig onderzoek aan te laten vragen voor uw bedrijf en collega’s? Nou, ik heb dat wel gedaan en totaal geen spijt van. Ze hebben mij zo goed geholpen en hun onderzoek dat ze hebben uitgevoerd was zeer nauwkeurig. Alles klopte in detail! Ik heb mijn onderzoek aangevraagd bij Adxpert.

Waarom heb ik arbeidsdeskundig onderzoek aangevraagd?

De reden waarom ik een arbeidsdeskundig onderzoek heb laten doen is omdat een werknemer van mij al een lange tijd arbeidsongeschikt was gesteld. Hij heeft wat letselschade opgelopen dankzij een auto-ongeluk, terwijl hij niks verkeerds heeft gedaan. Ik merkte dat ik hem wel nodig had in mijn team, maar hij kon niet meer normaal zijn functie uitvoeren. Toen heb ik bedacht om samen met de werknemer een arbeidsdeskundig onderzoek te doen, zodat er een win-win situatie ontstaat. Hij kan dan weer normaal werken met een bepaalde voorwaarden en ik heb mijn goede werknemer weer terug. Het was eerst even kijken bij welk bedrijf ik deze aanvraag zou doen. Al snel kwam er een collega van mij met het bedrijf Adxpert. Ik had de website bekeken en had contact opgenomen.

Het resultaat

Dit was een spannende periode voor mijn werknemer en ikzelf. We gingen een paar weken kijken, samen met de medewerkers van Adxpert, wat ik als werkgever kon betekenen voor mijn werknemer. Na ongeveer een paar weken kregen we het onderzoek te zien en ging ik het lezen. Bijna alles klopte in detail. Er stond ook een goed advies bij wat we eventueel konden doen om zijn baan toch te houden. Na nog een gesprek met mijn werknemer zijn we samen tot een overeenkomst gekomen om het contact van hem aan te passen zodat hij nog steeds zijn functie kan uitvoeren! Alles is weer helemaal prima en ik ben zeer tevreden over het resultaat dat Adxpert heeft geleverd.

Contact

Wilt u ook een onderzoek aanvragen of laten doen door Adxpert? Bekijk hun website voor meer informatie over alle verschillende soorten diensten die zij leveren aan bedrijven. Bovendien kunt u meteen uw gegevens achterlaten zodat Adxpert met u contact kan opnemen.