BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Cisco firewalls beschermen uw netwerk

Cisco firewalls beschermen uw netwerk

Dankzij de Cisco firewalls van Holland Hardware wordt het verkeer van en naar uw netwerk bewaakt. Het verkeer wordt op basis van gedefinieerde beveiligingsregels toegestaan of geblokkeerd. Dankzij een Cisco firewall beschermt u uw netwerk tegen geavanceerde aanvallen. Cisco firepower NGFW-applicaties combineren de bewezen netwerkfirewall dankzij het efficiënte IPS-systeem. Wilt u ook profiteren van meer zichtbaarheid, flexibiliteit, meer besparingen en betere beveiliging? Kies dan voor een Cisco firewall. Wereldwijd staat dit merk bekend als leider in de IT. Om de kwaliteit van uw firewall te waarborgen ondergaan alle firewalls een strenge controle.

Het assortiment Cisco firewalls

Wat uw situatie ook is, bij Holland Hardware vindt u voor iedere situatie een geschikte firewall, zowel nieuw als refurbished. Het beste nieuws? Deze zijn niet alleen zeer scherp geprijsd, ze zijn ook leverbaar binnen 24 uur. Weet u niet welk type firewall het beste bij u past? Vraag de specialisten van Holland Hardware gerust om advies. Een kleine greep uit de beschikbare soorten Cisco firewalls:

  • ASA 5500-X met FirePOWER Services
  • Firepower 4100 Series
  • Firepower 2100 Series
  • Firepower 9000 Series

De ASA FirePower is zeer geschikt voor klein bedrijven en nevenvestigingen. Dankzij deze superieure beveiliging worden cyberaanvallen bestreden. U kunt hiermee vertrouwen op de meest geïmplementeerde stateful firewall. De 4100 series zijn ideaal voor implementatie op de internet-edge en in hoogwaardige omgevingen. Het platform laat zien wat er in uw omgeving gebeurt en detecteert aanvallen vroegtijdig. Beveiliging gaat niet ten koste van netwerkprestaties dankzij de 2100 series. De Firepower beschikt over innovatieve architectuur. Voor serviceproviders is de Firepower 900 serie een perfect modulair beveiligingsplatform. Hierbij kunt u denken aan datacenters en ander hoogwaardige omgevingen. Naast firewalls biedt Holland Hardware ook Cisco switches.

Holland Hardware: uw onafhankelijke leverancier

Al vele jaren zorgt Holland Hardware voor network hardware voor een stabiel, snel en veilig netwerk. Dit realiseren zij voor iedere organisatie en binnen elk budget. Als onafhankelijke leverancier vullen zij uw netwerkbehoeften in met maatwerk. Bent u op zoek naar een Cisco firewall, maar weet u niet welke serie het meest geschikt is voor uw situatie? Vraag het de adviseurs van Holland Hardware, zij helpen u graag verder. Meer weten? Breng een bezoek aan de website van Holland Hardware.

https://www.hollandhardware.com/nl/