BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Goede foto’s verkopen sneller

Wellicht heb je al enige ervaring met het verkopen van tweedehands spullen. Mooi! Echter heb je waarschijnlijk nog niet zo veel ervaring met het verkopen van een auto. Een auto verkopen werkt namelijk iets anders. Een auto kost een hoop geld en particulieren hebben veel keuze. Om jouw auto toch snel te verkopen en er een goede prijs voor te vangen, is het handig om een aantal verkooptips te lezen voordat je aan de verkoop begint. Op de website http://particulier-autoverkopen.nl/ kun je hier heel veel over teruglezen.

Particulier je auto verkopen

Ga je als particulier je auto verkopen aan een particulier, dan is het raadzaam om alle tips aandachtig door te lezen. Ze zorgen niet alleen voor een snellere verkoop maar zorgen ook voor een betere prijs. Een auto is een object dat snel vele duizenden euro’s kost. Een paar procent winst klinkt misschien niet veel maar kan snel een paar honderd euro worden. Deze steek je extra in je zak door onze gratis tips!

 

Het maken van foto’s

Het maken van foto’s is een van de belangrijkste onderdelen van je verkoop advertentie. Mensen krijgen namelijk een veel betere indruk door een foto dan van een verhaal. In een verhaal kun je van alles vertellen maar mensen willen het toch zien.

 

De beste camera

Ga je foto’s maken, zorg er dan voor dan je de beste camera pakt die je in huis hebt. Soms maakt een digitale camera mooiere foto’s dan een mobieltje ondanks dat deze minder megapixels heeft. De lens is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in een camera. Doe een test en maakt van hetzelfde object, het liefst een auto, met beide apparaten een foto. Kijk daarna op de computer welke het mooiste er uit ziet.

 

Fotografeer nooit tegen het licht in omdat de foto daardoor donker en minder scherp wordt. Vermijd een donkere en regenachtige dag om foto’s te maken. Meer licht betekent een scherpere foto. Minder licht maakt de foto somber, en bij het verkopen wil je juist dat mensen enthousiast worden.

 

Auto wassen

Voordat je foto’s gaat maken moet je de auto natuurlijk wel even wassen. Een schone glimmende auto is niet alleen mooier maar ook meer waard. De bandenzwart truck kan ook voor extra aandacht zorgen. Bandenzwart is een middel dat je op de banden kunt spuiten/aanbrengen. Hierdoor lijken de banden als nieuw omdat ze hun diep zwarte kleur weer terugkrijgen. Daarmee springen de velgen er ook meteen uit en ziet de auto er een paar jaar nieuwer uit. De conclusie is dat je voor een paar euro extra de auto makkelijker, sneller en voor meer geld verkoopt.

 

Wil je nog meer interessante en waardevolle tips lezen? Kom dan naar de website http://particulier-autoverkopen.nl/