BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Hoge kwaliteit telefoonservice van Free Voice

Bent u op zoek naar de beste professionele telefoonservice van heel Nederland voor de beste prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres, want Free Voice is het bedrijf wat u dan zoekt. Van antwoordservice tot aan telefonische praktijkondersteuner, het kan allemaal bij Free Voice. Bovendien zijn zij al meer dan 12,5 jaar de partner op het gebied van antwoordservices en het ondersteunen daarvan. U weet zeker als u voor Free Voice kiest, dat u voor hoge kwaliteit kiest.

Vele diensten voor telefoonservice

Dit bedrijf biedt veel meer aan dan alleen maar de beste telefoonservice die u kan krijgen. Namelijk ook antwoordservice, hiermee kunnen de medewerkers van Free Voice uw telefoontjes opvangen als u er zelf niet bent. Zo hebben uw klanten altijd iemand waar ze mee in gesprek komen en hebben ze nog steeds het gevoel dat ze serieus worden genomen. Een andere service is onze eigen Free Voice Connect. Wij hebben zelf een eigen telecom ontwikkeld waarmee u meer uit uw telefoon haalt. Bovendien zijn wij reseller voor het systeem van Xelion, waar wij super trots op zijn. Dit systeem is makkelijk te gebruiken, u bent altijd up-to-date en alles is ermee mogelijk op het gebied van zakelijk communiceren. 

Voordelen van Free Voice

Als u voor onze Free Voice Connect kiest, weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent. De reden waarom onze klanten voor deze service kiezen is omdat we ze er persoonlijk bij betrekken. We luisteren goed naar de klanten en helpen ze mee denken in bepaalde oplossingen van problemen. Bovendien zijn wij een kleinschalig bedrijf, dus wij nemen onze klanten extra serieus en hebben een groot belang bij klantvriendelijkheid. Nog een groot voordeel is dat u bepaald hoe wij communiceren naar uw klanten toe. Het is natuurlijk uw visitekaartje wat wij moeten uitstralen van uw bedrijf.

Contact

Heeft u interesse kregen in een van onze diensten? of wilt u meer weten over de andere diensten die wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van Free Voice via www.antwoordservice.nu voor meer informatie.