BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

De dozen van de Dozenhal

Het fijne van de dozen van de Dozenhal is dat we niet alleen heel veel verschillende soorten beschikbaar hebben voor onze klanten, maar ook een uitstekende service waarmee ze geleverd worden. Het begint al bij de homepagina, waarbij u enkel de dimensies van de gewenste maat doos hoeft in te voeren in onze zoekmachine, om erachter te komen of de gespecificeerde doos aanwezig is in ons grote assortiment. De kans is groot van wel, dat komt doordat we ruim 2500 verschillende formaten op voorraad hebben. Ook wanneer we niet de exacte afmetingen hebben die u zoekt, krijgt u opties te zien die dicht in de buurt liggen van de gewenste doos, waarmee u toch al snel kunt vinden wat u zoekt.

Voordelen van de dozen van de Dozenhal

We noemden net al als voordeel van de dozen van de Dozenhal dat er veel verschillende soorten mogelijk zijn. Laten we hier nu op ingaan. In onze voorraad liggen die 2500 formaten namelijk opgeslagen op 10000 pallets die allerlei nieuwe en gebruikte dozen bevatten. Hoorde u dat nou goed? Gebruikte dozen? Jazeker, dat is het steentje dat de Dozenhal bijdraagt aan het milieu. Meestal zijn dozen namelijk nog in goede staat na de eerste keer gebruiken, goed genoeg om ze nog een keer gebruiken. Dat doen we dan ook door ze aan onze klanten te verkopen tegen een lagere prijs. Hiermee besparen onze klanten wat geld, en besparen wij het milieu een beetje.

Nog meer verschillende soorten

Naast de nieuwe en gebruikte dozen die bij de Dozenhal beschikbaar zijn hebben we ook nieuwe dozen die gewoon op maat gemaakt kunnen worden. Dit is vooral handig voor klanten die van plan zijn een product te transporteren dat een onconventionele vorm heeft. Ook verkopen we tabaksdozen, die zijn wat steviger dan de doorsnee doos en is dus in staat om erg zware voorwerpen te transporteren. Daarnaast hebben we de palletdozen die erg groot zijn voor grote producten én dozen die gedeeltelijk of volledig bedrukt zijn. Het logo van een klant kan er op, of de volledige doos kan reclame geven.