BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Je tweedehands auto verkopen

Er zijn veel manieren om je tweedehands auto te verkopen maar niet allemaal even doeltreffend. Om je auto snel en veilig te verkopen kun je het beste gebruik maken van een online autoveiling zoals die van Besteautobod.nl. Op die manier verkoop je namelijk je auto altijd aan een RDW erkend autobedrijf en loop je als verkoper geen risico. De prijs waarvoor je de auto verkoopt wordt vooraf bekend dus je kunt zelf beslissen of je het daarvoor doet of niet. Een auto verkopen is in praktijk vaak nog best lastig. Je moet het juiste publiek zien te trekken en zelf de verkoop regelen. Dit vergt veel inspanning en tijd. Ook de proefrit en het afdingen is iets waarmee je te maken krijgt. Gen zin om met je auto te moeten leuren? Verkoop dan eenvoudig je auto via onze onine autoveiling.

Aanmelden

In enkele eenvoudige stappen is je auto aagemeld. Door het kenteken in te geven wordt de basisinformatie al opgevraagd. Zo zijn er al een aantal zaken vooraf ingevuld zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Ook is er een stukje vrije ruimte waarin je kunt aangeven of er nog bijzonderheden zijn. Denk daarbij aan schade of technische gebreken.

Groot netwerk

Het netwerkt telt vele schadeherstelbedrijven en garage bedrijven welke tegen lage kosten zelf de auto’s kunnen herstellen. Zij zullen bijvoorbeeld een hoger bod uitbregenen op uw auto dan het gemiddelde autobedrijf. Ook in dat geval bent u bij onze online autoveiling aan het juiste adres. Snel en veilig de auto verkopen? Ga dan naar Besteautobod.nl.

Verkoop de auto eenvoudig binnen 1 dag

De autoveiling is zo snel dat je in 1 dag tijd de auto al kunt verkopen. De aangelsoten autobedrijven zijn namelijk zeer actief en omdat de veiling slechts 24 uur duurt is het tevens eens sport om winnaar te worden van een object. Uw voordeel is dus een goede verkoopprijs. Verkopen is niet verplicht wanneer u het bod te laag vindt dus u loopt geen enkel risico.